× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Pravljične urice v Podlipi

Na pobudo predsednice KS Podlipa – Smrečje Katarine Železnik Logar in s podporo direktorice Cankarjeve knjižnice Vrhnika Suzane Potočnik smo v oktobru 2012 začeli s prvo pravljično sezono v Podlipi za otroke od 4. leta dalje

Objavljeno: 17.5.2013 8:15:43 | Tiskaj | Pošlji
Na pobudo predsednice KS Podlipa – Smrečje Katarine Železnik Logar in s podporo direktorice Cankarjeve knjižnice Vrhnika Suzane Potočnik smo v oktobru 2012 začeli s prvo pravljično sezono v Podlipi za otroke od 4. leta dalje. 

Prva lokacija je bila sejna soba v gasilskem domu, potem so nas preselili v klubsko sobo, kjer domuje Kulturno in umetniško društvo Podlipa – Smrečje, zadnje pravljične urice pa smo imeli v prostorih stare šole v Podlipi.  Janez Fortuna in Janez Jurca sta skrbela za priklop gretja. KS Podlipa – Smrečje je financirala pripomočke za ustvarjanje in prostor ter ogrevanje, Cankarjeva knjižnica pa je sodelovala s kadrom, idejami in materialom za ustvarjanje.

Zahvaljujem se sodelavki Zlati Brezovar, ki je izbrala večino pravljic in vsebino ustvarjalnih delavnic, Tamari Jesenovec, ki je pripravila material za delavnice. Hvala Katarini Peternelj Kuzmič za nadomeščanje, ko sem imela jaz druge obveznosti in vsem staršem, ki so svoje otroke pripeljali na pravljične urice. Največja hvala in pohvala vsem otrokom, ki so bolj ali manj redno  prihajali in se z menoj potapljali v čudežni svet pravljic, abecede in ustvarjanja.

Na zadnji pravljični urici smo se posladkali z odličnimi piškoti, ki nam jih je spekla Urša Trček za slastne pizze pa se zahvaljujem: 



Naj sonce vas greje, naj morje bo toplo, družba prijetna in igra poletna; da spočiti in čili se prvi ponedeljek v oktobru spet vidimo.

Sonja Žakelj
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!