× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Prošnja za donacijo

Ker je za ureditev otroškega igrišča zmanjkalo del sredstev se KS Podlipa-Smrečje s prošnjo za donacijo obrača tudi na krajane in podjetja

Objavljeno: 1.10.2013 17:57:41 | Tiskaj | Pošlji
V KS PODLIPA-SMREČJE smo se odločili, da v letošnjem letu uredimo otroško igrišče ob stari šoli v Podlipi. Igrišče smo deloma uredili s pomočjo lastnih finančnih sredstev, kandidirali pa smo tudi na javnem razpisu Občine Vrhnika za pridobitev sredstev za ureditev in nakup opreme za otroška igrišča za leto 2013. Ker pa nam za ureditev varnega igrišča (robniki, ograja, …) še vedno primanjkuje del sredstev, se s prošnjo za donacijo obračamo tudi na vas.

Veseli bomo vsakega prispevka.

Za donacijo se obrnite na Katarino (041 677 664) ali Sonjo  (041 363 755).

Varno, sproščeno in zabavno igro vam želimo.

Katarina Železnik Logar l.r.
Predsednica sveta KS PODLIPA-SMREČJE



Op. Zavezanec lahko uveljavlja olajšavo za donacije za znesek izplačil v denarju in v naravi za humanitarne, invalidske, socialnovarstvene, dobrodelne, znanstvene, vzgojno-izobraževalne, zdravstvene, športne, kulturne, ekološke in religiozne namene, če gre za izplačila rezidentom Slovenije, ki so po posebnih predpisih ustanovljeni za opravljanje navedenih dejavnosti. Poleg že določenih namenom, novela ZDDPO-2I, ki se bo začela uporabljati od 1. 1. 2013 dalje, širi nabor navedenih namenov s splošnokoristnim namenom. To olajšavo je mogoče uveljaviti do višine 0,3 odstotka obdavčenega prihodka zavezanca v davčnem obdobju. (Zakon o davku od dohodkov pravnih oseb).
Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!