× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

KS Podlipa-Smrečje najlepša krajevna skupnost v vrhniški občini v letu 2014

Tudi letos je Komisija za lepše okolje v okviru TD Blagajana Vrhnika na področju vrhniške občine izbirala najlepše ocvetličene hiše, vrtne kotičke, športna igrišča, gasilske domove in najlepšo krajevno skupnost.

Objavljeno: 24.9.2014 10:26:36 | Tiskaj | Pošlji


Tudi letos je Komisija za lepše okolje v okviru TD Blagajana Vrhnika na področju vrhniške občine izbirala najlepše ocvetličene hiše, vrtne kotičke, športna igrišča, gasilske domove in najlepšo krajevno skupnost. Priznanja so bila podeljena v soboto 6. septembra v Starem malnu, kamor so bili vabljeni vsi nagrajenci in ostali občani.

Čeprav je letošnje leto  izrazito mokro, pa so balkoni in okna hiš vseeno bujno prekriti s pisanim cvetjem. Prav tako so urejene trate in vrtni kotički. Za tem se skriva mnogo truda in vloženega časa, saj rože zahtevajo dnevno oskrbo vse od pomladnih pa do pozno jesenskih dni. Nekatere tudi v času mirovanja. Lepo urejene hiše in okolica  pa niso le okras in ponos samih lastnikov, pač pa veliko več. Nanje se radi ozrejo domačini, naključno mimoidoči in glas o lepoti naše dežele se širi tudi preko meja. 
Zato je prav, da so ti pridni ljudje, ki ves čas skrbijo za lepšo podobo kraja, vsaj enkrat na leto javno pohvaljeni, nagrajeni s priznanjem in simboličnimi praktičnimi darili, ki sta jih tokrat sponzorsko prispevali Gaia - Unichem d.o.o. in  Gut&Pet d.o.o. iz Sinje Gorice.

Laskavo priznanje za najlepšo krajevno skupnost je komisija podelila KS Podlipa-Smrečje. Prevzela ga je predsednica KS Katarina Železnik-Logar. Na to priznanje smo domačini še kako ponosni saj dokazuje, da je bilo naše dolgoletno prizadevanje za urejenost kraja opaženo in s  tem  priznanjem nagrajeno. To nam ne pomeni le zahvalo za preteklo obdobje, pač pa je tudi spodbuda za naprej.  Mnogo  zamisli še imamo, kako kraj narediti lepši in bolj prijazen tistim,  ki tu živijo in tistim, ki skozenj  dnevno ali tedensko  potujejo. Če se bomo trudili vsi, nam bo to gotovo uspelo.

Ob tem priznanju iskrene čestitke vsem krajanom, obenem pa tudi iskrena hvala za trud.


Za KS Podlipa – Smrečje,  Sonja Malovrh
19.9.2014

Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!