× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Kozolčki z napisom dobrodošlice in tablami za oglaševanje v KS Podlipa – Smrečje

Podlipska dolina in brežina Smrečja, kraj kamor nas vabijo prenekatere zanimivosti, kraj miru in kraj prelepe narave. Tukaj najdemo prostor, kjer se lahko odpočijemo, razgledamo po vrhovih gora, zaužijemo dobro domačo hrano,...

Objavljeno: 30.5.2014 9:29:20 | Tiskaj | Pošlji
Podlipska dolina in brežina Smrečja, kraj kamor nas vabijo prenekatere zanimivosti, kraj miru in kraj prelepe narave. Tukaj najdemo prostor, kjer se lahko odpočijemo, razgledamo po vrhovih gora, zaužijemo dobro domačo hrano, prisluhnemo petju ptic in žuborenju voda. Kraj kamor se vračamo.
Tokrat smo ga naredili še bolj prijaznega. Ob cesti smo postavili majhne kozolčke. Ene z napisom dobrodošlice in druge s tablo za oglaševanje.

Če se odpravimo iz Vrhnike proti Žirem nas pričaka prvi kozolček z napisom dobrodošlice že na začetku Podlipe, pred odcepom v  Razorsko dolino in drugi takoj izven strnjenega naselja Podlipe, kjer se prične Smrečje.
Preostali kozolčki so opremljeni s tablami za oglaševanje in so postavljeni poleg avtobusnih postajališč. Namreč do sedaj, ko ni bilo namenskega prostora za oglaševanje, so letake različnih vsebin pripenjali kar na stene lesenih hišic, v katerih potniki čakajo avtobus.  Vendar to ni estetika kakršno smo si želeli. Prav zato smo se odločili za namenske table, kjer bodo oglaševalci našli prostor, kamor lahko pritrdijo obvestila, vabila, oglase… . Seveda od njih pričakujemo, da ne prekrivajo drugih obvestil in da letake s preteklo vsebino ne odmetavajo kamorkoli, pač pa v zato namenjene koše ali pa jih odnesejo s seboj.

Da pa bodo avtobusne hišice zopet lepe in urejene, se bomo z mladimi lotili odstranjevanja vseh sponk in papirnih ostankov ter jih po potrebi tudi prebarvali.

Tako stopamo korak za korakom k lepšemu videzu kraja, v zadovoljstvo nas, ki tu živimo in tistih, ki k nam prihajajo.


Pripravila: Za KS Podlipa-Smrečje, Sonja Malovrh, maj 2014

Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!