× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Plogging tudi v naši krajevni skupnosti

Si zadnje čase naletel na besedo plogging? Beseda plogging predstavlja sožitje med človekom in naravo. Narava nam nudi neomejene možnosti za rekreacijo in uživanje, mi pa jo v zahvalo očistimo smeti

Objavljeno: 4.3.2021 18:11:16 | Tiskaj | Pošlji

Si zadnje čase naletel na besedo plogging? Beseda plogging predstavlja sožitje med človekom in naravo. Narava nam nudi neomejene možnosti za rekreacijo in uživanje, mi pa jo v zahvalo očistimo smeti. Vsak tvoj počep ali pregib, bo naravo očistil nesnage, tebi pa okrepil telo.

Zaradi omejitev druženja, je v luči aktualnih razmer, KS Podlipa – Smrečje podala pobudo, da bi se krajani organizirali znotraj posameznih gospodinjstev. Tako je. V balončkeeee ;)

Ob lepem vremenu, na sprehod vzameš nekaj vrečk za smeti in pobrane smeti ustrezno ločiš po vrečkah. Po končanem ploggingu, svoj »ulov« oz. »trofejo« slikaš, vrečke odložiš na ekološki otok, sliko pa objaviš na Facebook profilu KS Podlipa – Smrečje. K sliki pripišeš @PodlipaSmrecje

Akcija bo omejena na mesec Marec. Ob koncu akcije bomo vse udeležence zbrali na seznam in izžrebali 10 sladkih nagrad. Z nagrado ciljamo predvsem na mlajše občinstvo, da jih še dodatno stimuliramo k gibanju v naravi.

Narava nam bo hvaležna.

Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!