× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Pravljična urica v moški izvedbi

Na predzadnji pravljični urici v letošnji sezoni so otroci še posebej uživali. Zbralo se jih je kar 19, poleg njih pa še 4 mamice.

Objavljeno: 19.4.2016 18:09:43 | Tiskaj | Pošlji
Na predzadnji pravljični urici v letošnji sezoni so otroci še posebej uživali. Zbralo se jih je kar 19, poleg njih pa še 4 mamice. Vodenje in potek pravljične urice so tokrat prevzeli trije očetje. Pravljico Abrakazebra je prebral Klemen, otroci pa so ga zbrano in tiho poslušali. Sledilo je ustvarjanje. Dejan in Mojca sta doma kar nekaj časa pripravljala material, iz katerega so otroci potem ustvarili zebrine glave. Dogajanje je ves čas spremljal Grega, ki je v svoj objektiv lovil zanimive prizore. Medtem, ko so otroci ustvarjali, se je Grega neopazno izmuznil iz učilnice… Na igrišču za šolo je zadišalo po palačinkah z Nutello in otroci so kar zakričali od veselja, ko so izvedeli za slastno presenečenje! Povpraševanje je bilo veliko, vrsta pa doooolga skoraj do Smrečja! Otroci so uživali ob druženju na igralih, mamice pa v prijetnem klepetu.

Na koncu smo sklenili, da bo v naslednji sezoni »očetovsko pravljično urico« treba obvezno ponoviti. In to ne le enkrat :)

Barbara Kuzmič

P.S. Trije moški se zahvaljujemo za priložnost in izkazano zaupanje ;)
Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!