× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Pravljična urica »v moški izvedbi«

V ponedeljek, 9. aprila 2018, smo imeli v Podlipi Pravljično urico »v moški izvedbi«, ki so ji oblikovali Klemen, Janez in Andrej. Da so bili otroci prepuščeni moškim rokam, je bilo opaziti že takoj na začetku

Objavljeno: 16.4.2018 9:14:07 | Tiskaj | Pošlji
V ponedeljek, 9. aprila 2018, smo imeli v Podlipi Pravljično urico »v moški izvedbi«, ki so ji oblikovali Klemen, Janez in Andrej. Da so bili otroci prepuščeni moškim rokam, je bilo opaziti že takoj na začetku. Bili so namreč nenavadno mirni in tihi že v uvodu v Pravljično urico. V vlogo pravljičarja se je prelevil Klemen, ki je prebral pravljico Vzleteli smo. Otroci so mu z zanimanjem in polni pričakovanj prisluhnili. Navdušenje pa je bilo še večje, ko je prišel čas za ustvarjanje. Očetje so seveda izredno tehnično podkovani, zato je bil tudi ustvarjalni izziv toliko večji. Vsak izmed 10 otrok je namreč izdelal svojo raketo, pri čemer so jim Janez, Andrej in Klemen z veseljem priskočili na pomoč. Za zaključek so se otroci posladkali še s čokoladnimi jajčki, kokicami in sokom. Glede na navdušenje otrok, bomo tradicijo Pravljičnih uric »v moški izvedbi« prav gotovo nadaljevali tudi v naslednji pravljični sezoni.

Hkrati naj vas spomnim, da bomo imeli v ponedeljek, 16. aprila 2018, zaključno Pravljično urico v tej sezoni. Lepo vabljeni vsi otroci, ki ste se celo zimo pridno udeleževali Pravljičnih uric, da se skupaj poveselimo.

Pravljičarka Barbara

Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!