× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Prenovljena avtobusna postajališča

Avtobusna postajališča v KS Podlipa - Smrečje so ponovno dobila lepo podobo, katero so že pošteno načela leta in predvsem dolgoletno plakatiranje.

Objavljeno: 15.11.2014 19:16:29 | Tiskaj | Pošlji


Avtobusna postajališča v KS Podlipa - Smrečje so ponovno dobila lepo podobo, katero so že pošteno načela leta in predvsem dolgoletno plakatiranje. Veliko truda je bilo potrebnega, preden so bile hišice v stanju, da smo jih lahko ponovno pobarvali.  Že pred obnovo pa smo ob vseh postajališčih postavili obvestilne table, katere so sedaj namenjene plakatiranju. Ob tej priložnosti pozivamo vse, ki se poslužujejo tovrstnega obveščanja o aktualnih dogajanjih in drugih pomembnih obvestilih namenjenih seznanitvi krajanov, da upoštevajo prepoved plakatiranja na objektih avtobusnih postajališč. Na prepoved plakatiranja sicer opozarjajo tudi tablice, katera pa je na eni od postaj že bila prezrta v času nedavne volilne kampanje.

Vsem krajanom Podlipe in Smrečja, ki ste v letošnji jeseni s prostovoljnim delom prispevali k urejanju, čiščenju in obnovi avtobusnih postajališč, se iskreno zahvaljujemo. Iskrena hvala tudi vsem donatorjem - Kamnolomu Verd d.o.o. za pesek, Francu Železniku s. p. za prevoz, Vrtnarstvu Hlebec za rože in podjetju N Stil stavbno pohištvo Denis Nagode s.p. za obnovo table Pajsarjev kot.

Svet KS

Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!