× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

ŠD Lipa obvešča

ŠD Lipa je tudi v letošnjem letu izredno aktivna na področju športa in druženja. Preberite si o že izpeljanem turnirju "Mirna rokca Podlipe" in o dogodkih, ki jih organizirajo v kratkem

Objavljeno: 12.4.2022 9:14:56 | Tiskaj | Pošlji
MIRNA ROKCA PODLIPE 
ŠD LIPA je v soboto, 9.aprila organiziralo turnir v namiznem tenisu in turnir v pikadu. Dopoldne si je v namiznem tenisu loparje prekrižalo 25 igralcev iz Podlipe in okolice. Tokrat je zmaga ostala doma, tudi ob bučni podpori publike. Najboljša sta bila brata Podobnik iz Podlipe – Miha in Luka, vmes pa se je z 2.mestom vrinil še Hinko Košir in Šentjošta.
Popoldne pa se je 30 prijavljenih pomerilo v elektronskem pikadu. Dobro polovico je bilo domačih igralcev, gostje pa so prihajali še iz vrhniške občine. Najboljši trije so si sledili: Blaž, Rok Birtič in Boštjan. 
Najboljši trije so prejeli pokale, podelili pa smo tudi 30 praktičnih nagrad za igralce. Hvala pokroviteljem: Gostilna Jurca, Obnova, BMC, Mesarstvo Blatnik in Radio 1.

ZBIRANJE POHODOV RUPE 2022
Tudi letos bomo na Rupah zbirali pohode – akcija bo potekala od 1.5. do 31.8. Pravila ostajajo enaka, najboljše čakajo medalje in večna slava.

KRESOVANJE 
30. aprila bo Podlipska mladina v športnem parku Lipa organizirala Kresovanje s skupino Firbci. Pričnemo ob 20.uri. Pijača in hrana: BO! Se vidimo. 

ŠD Lipa
Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!