× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Uspešno izpeljana veselica in nogometna tekma s športnimi igrami

V soboto 04.avgusta je v Podlipi pred gasilskim domom potekala tradicionalna veselica z bogatim srečelovom, kateri je v nedeljo sledila nogometna tekma med oženjenimi in ledik. Tej so sledile še športne igre s prijetnim druženjem.

Objavljeno: 5.8.2012 17:06:12 | Tiskaj | Pošlji
V soboto 04.avgusta je športno društvo Lipa organiziralo vsakoletno veselico, ki poteka prvo soboto v Avgustu. Tokrat so se z organizacijo spoprijeli člani ŠD Lipa, ki so poskrbeli za dobro hrano in hladno pijačo. V dobrotah so obiskovalci lahko uživali ob spremljavi ansambla Novi spomini, ki je še dodatno ogrel ozračje. Tudi tokrat je bil organiziran srečelov, ki je s številnimi nagradami popestril dogajanje pred gasilskim domom v Podlipi. Odlično vzdušje je trajalo pozno v noč, najbolj vztrajni pa so pričakali sončni vzhod v Podlipski dolini.

Da se vse skupaj ne bi prehitro končalo, je poskrbljeno z nedeljskim podaljškom, ki se odvija na Mlakah pri Darkotu. Vsakoletna nogometna tekma med oženjenimi in neoženjenimi (ledik) je dobila konkurenco v obliki športnih iger. Poleg tradicionalnega fuzbala v katerem so letos s 4:1 zmagali neoženjeni, je bil organiziral tudi namizni nogomet in balinčkanje. Dogodka se je čez dan udeležilo veliko število starih in mladih in le pohvalimo lahko organizatorja Boštjana in Primoža. Talenta za podobne dogodke jima ne manjka.
Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!