× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Vabljeni na predstavitveni večer o delovanju dediščinskih skupnosti

Za prebivalce podeželja postaja vse večji izziv – kako se organizirati, da bo njihovo okolje postalo zanimivo za življenje in za delo, kako organizirati mlade, da si delovno mesto ustvarijo na podeželju.

Objavljeno: 3.2.2013 17:45:14 | Tiskaj | Pošlji
Za prebivalce podeželja postaja vse večji izziv – kako se organizirati, da bo njihovo okolje postalo zanimivo za življenje in za delo, kako organizirati mlade, da si delovno mesto ustvarijo na podeželju. Pogosto slišimo, da so nekateri uspeli pridobiti razvojna sredstva – kako so to naredili, ali so tudi privabili obiskovalce v svoj kraj, ali je to zelo težko, ali znamo to tudi mi? 

V naši KS smo se odločili, da smo pripravljeni na takšne izzive. Poiskali smo ljudi, ki verjamejo v takšno pot in imajo s tem tudi konkretne izkušnje. Skupaj smo naredili prve korake in želimo vam jih predstaviti.

VABIMO vas, da se nam pridružite v četrtek 7. 2. 2013 ob 19.00 uri v Gasilskem domu v Podlipi na predstavitvenem večeru o delovanju dediščinskih skupnosti. Naš gost bo Lili Mahne iz zavoda Area Gea. 

Vsebina:

  • Uvodno predavanje o delovanju dediščinskih skupnosti v Sloveniji ter o možnostih, ki jih takšno delovanje omogoča
  • Ogledali si bomo kratek film o odkrivanju pomena in vrednosti fresk z naslovom Tu malajne ni vse proč palu
  • Seznanili se bomo z možnostjo udeležbe na delavnicah o kulturni dediščini, ki jih želimo organizirati v februarju in marcu v naši KS.

Lepo vabljeni!

Dodatne informacije na telefonu:   041/677-664

Krajevna skupnost Podlipa – Smrečje

Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!