× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Zaključek pravljičnih uric v Podlipi

V ponedeljek, 25. aprila 2016 smo imeli v Podlipi zadnjo pravljično urico te sezone. Ker nam je bilo vreme naklonjeno, smo se zbrali kar na otroškem igrišču za šolo.

Objavljeno: 4.5.2016 8:40:31 | Tiskaj | Pošlji
V ponedeljek, 25. aprila 2016 smo imeli v Podlipi zadnjo pravljično urico te sezone. Ker nam je bilo vreme naklonjeno, smo se zbrali kar na otroškem igrišču za šolo. Otroci so se posedli na stopnice, ki vodijo v hiško in pozorno prisluhnili pravljici, ki jim jo je povedala pravljičarka Sonja Žakelj. Govorila je o volku, ki ni maral svoje barve kožuha, zato se je vsak dan prebarval z drugačno barvo. Na koncu je ugotovil, da je še najbolj zadovoljen kar s svojo naravno barvo in da je tak kot je čisto v redu. 

Potem smo se vsi skupaj odpravili v učilnico, kjer so otroci pobarvali vsak svojo mandalo. Vendar le s tistimi barvami, ki jih je uporabil tudi volk! Sonja je nato otrokom razdelila pohvale za udeležbo na pravljičnih uricah. Za pomoč se je zahvalila tudi Katarini Kuzmič Peternelj in Barbari Kuzmič. In kot je v Podlipi zdaj že tradicija, nas je tudi na letošnjem zaključku pravljičnih uric Sonja pogostila s sokom, za pice pa je letos poskrbel Dejan Jurca (Dejan hvala!). Preden smo se razšli, so se otroci še poigrali na igrišču in sklenili, da se jeseni spet vidimo!

Barbara Kuzmič
Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!