× Aktualno Društva Podjetja Foto galerija Kontakti
☰Menu

Želiš hitrejši dostop do interneta - tukaj je tvoja priložnost

Pokazala se je priložnost, da si lahko ravno ti tisti, ki bo pripeljal optiko v tvoj kraj. Zato ne oklevaj in takoj izpolni anketo, to objavo pa deli naprej prek socialnih omrežij.

Objavljeno: 15.2.2016 17:04:56 | Tiskaj | Pošlji
Spoštovani, 

Občina Vrhnika se namerava v letu 2016 skupaj s sosednjimi občinami vključiti v projekt RuNe (financiran iz EFSI – Evropski sklad za strateške naložbe), ki bo s pomočjo evropskih sredstev omogočal izgradnjo širokopasovnega omrežja na območju občine Vrhnika in s tem pokril t. i. bele lise. 
  
Pogoj za vključitev in pridobitev sredstev je predhodna izdelava Načrta razvoja odprtega širokopasovnega omrežja. 

Sestavni del načrta je mnenje občanov, zato Vas vljudno prosimo, da do srede, 24. 2. 2016 izpolnete anketo, ki se nahaja na spletni povezavi: https://www.surveymonkey.com/r/Vrhnika 
Link za dostop do ankete oz. anketni vprašalnik, prosimo, posredujte tudi svojim bližnjim, ki imajo stalno prebivališče na Vrhniki, s pozivom, da anketo izpolnijo. 

Prilagamo tudi anketo, ki se jo lahko natisne in pošlje skenirano na e-naslov: ana.jurjevcic@vrhnika.si ali po pošti na naslov: Občina Vrhnika, ANKETA - ŠIROKOPASOVNO OMREŽJE, Tržaška cesta 1, 1360 Vrhnika. 

V upanju na sodelovanje in s tem omogočanje pridobitve evropskih sredstev za izgradnjo širokopasovnega omrežja na območju celotne občine Vrhnika, vas lepo pozdravljamo. 

Občinska uprava 
Občina Vrhnika

Povezani dokumenti
Galerija slik
Domov
Pokrajina v sliki
Društva
Podjetja
1 Klik d.o.o. © 2012 Vse pravice pridržane!